Despre noi

Sercal Med - Serviciu Privat de Ambulanță

Cine suntem noi

SERCAL MED SRL serviciu privat de ambulanță Sibiu vă stă la dispoziție cu transport medical asistat în țară și străinătate, consultații medicale de urgență la domiciliu.

Oferim asistență medicală la competiții și manifestări sportive, concerte și filmări, hoteluri, târguri și expoziții, evenimente private, baze sportive și de agrement.

Ambulanta Privata Sibiu Sercal Med

Viziune

SERCAL MED vine în întampinarea nevoilor dumneavoastră privind starea de sănătate cu o gamă largă de servicii medicale.

În noul context social am identificat nevoia tot mai mare a pacienților de a beneficia de servicii medicale în confortul caminului lor, departe de riscul de infectare și aglomerația spitalelor.

Misiune

Dorim să aducem sănătatea acasă! Să dezvoltam asistența medicală privată la domiciliu prin oferirea unor servicii legate de sănătate, cât mai complexe și complete.

Am reușit să atragem colaboratori din multe specialități medicale și să încheiem parteneriate cu furnizorii de asigurări de sănătate de stat și private, pentru a face accesul cât mai facil la servicii de sănătate calitative la domiciliul pacientului.

Valori

Scopul nostru este de a ne aduce aportul la îmbunătățirea stării de sănătate a populației precum și cresterea gradului de satisfacție și încredere în serviciile medicale. Confortul pacientului atât fizic cât și psihic este prioritatea noastră.

Ne adresăm atât celor care iși doresc să primească îngrijiri într-un mediu familial, cât și celor care doresc să evite deplasarea sau din motive de sănătate sunt în imposibilitatea de a se deplasa.

Sercal Med Ambulanta Privata Sibiu

Servicii de transport

Asigurăm  asistență medicală de urgență pentru diferite evenimente
punând la dispoziție ambulanțe de tip AMD, A, B1, B2 – dotate si acreditate
ANMNDM. 

Împreună cu personalul calificat, cu experienta in medicina de urgenta din prespital, având cursuri de pregătire continuă în acordarea primului ajutor, prim ajutor în traumă și suport vital avansat.